NOVI DAILY FURGON POSTANITE PAMETNIJI.

Novi Iveco Daily furgon, sa novim adaptivnim i inteligentnim rešenjima, je vaš pravi pratilac na putu k poslovnom uspehu: nova AIR-PRO porodica otvara nove mogućnosti u industriji inovativnim pneumatskim oslanjanjem sa pametnim elektronskim kontrolama – koje se lako kontroliše pomoću komande u kabini – i obezbeđuje udobnu vožnju, zaštitu putnika i tereta i prilagodljivost svakom poslovanju.

Štaviše, novi Iveco Daily furgon, prvo lako privredno vozilo (LCV) sa sedalnim delom, naslonom za leđa i naslonom za glavu od memorijske pene, omogućava vam glasovnu interakciju sa svojim vozilom i najnaprednije sisteme povezivanja do sada, uz stalno rastuću lepezu visoko personalizovanih usluga precizno prilagođenih vašim zahtevima i načinu upotrebe vozila.

ČVRSTO VOZILO ZA NAJZAHTEVNIJE POSLOVE
s novim modelom Iveco Daily možete da obavljate najzahtevnije poslove brzo i efikasno, pri čemu ćete uštedeti vreme, povećati profitabilnost i biti u skladu sa standardima u oblasti životne sredine.

NAJBOLJE PERFORMANSE U KLASI ZA CEO ŽIVOT
možete da se oslonite na Daily da isporučuje najbolje performanse u klasi iz dana u dan, iz godine u godinu, svojim naprednim menjačem i visokoefikasnim motorom, efikasnom upotrebom goriva i niskim ukupnim troškovima vlasništva.

IZUZETNO
UDOBNA SEDIŠTA

 

NOVA SEDIŠTA

Prvi LCV sa sedalnim delom, naslonom za leđa i naslonom za glavu od memorijske pene:

    • Smanjenje vršnog pritiska za 30% dovodi do veće udobnosti i manjeg rizika od bolova u leđima
    • 15 mm više pene na bočnim elementima poboljšava bezbednost i iskustvo vožnje
    • 20 mm duži i 15 mm deblji prednji jastuk pruža bolju podršku za noge
    • Kompletan redizajn nosača sedišta i poluga, optimizovano za česte izlaske prilikom isporuka.

 

 

 
 

PRECIZNO MENJANJE BRZINA
Apsolutno zadovoljstvo vožnje

NOVI RUČNI MENJAČ

 

Novi manuelni menjač obezbeđuje izuzetno iskustvo prilikom vožnje sa najboljom promenom brzine i preciznošću u klasi: slobodan hod smanjen je za 50% u poređenju sa prethodnim modelima, bez promene ulja do 350.000 km, izdržljivost kvačila je produžena za 18% u kombinaciji sa 2,3-litarskim motorom.

 

✔︎ NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA KOJA PRUŽA NAJVEĆI KOMFOR PRILIKOM PROMENE BRZINA
✔︎ NAJPRECIZNIJI U KLASI
✔︎ POBOLJŠANA EFIKASNOST
✔︎ NOVO POTPUNO SINTETIČKO ULJE
✔︎ ODLIČAN ODNOS OBRTNOG MOMENTA I MASE (8,8 Nm/kg)
✔︎ POVEĆAN OBRTNI MOMENT (+15%)

SAZNAJTE VIŠE

 
 

POVEZANE USLUGE

Povezivanje vašeg Daily-a otvara svet integrisanih usluga i transportnih rešenja IVECO ON, dizajniranih da vam učine život lakšim, a vaše poslovanje profitabilnijim:

PRODUŽITE VREME NEPREKIDNOG RADA VAŠEG DAILY-A
Vaš Daily je povezan sa IVECO-ovom kontrolnom sobom, koja stalno prati njegov učinak i putem daljinske teledijagnostike može da preduzima preventivne mere kako bi vaše vozilo ostalo na putu.

OPTIMIZUJTE EFIKASNOST VAŠEG VOZNOG PARKA
Pratite svoj Daily u realnom vremenu iz vaše kancelarije ili u pokretu uz MYDAILY i planirajte njegov servis kako biste maksimizirali efikasnost; koristite pametne izveštaje da biste vodili računa o svom vozilu i uštedeli gorivo.

EASY DAILY APLIKACIJA
Nova aplikacija IVECO ON Easy Daily dizajnirana je da vam olakša život kao vozaču IVECO Daily-a. Preko aplikacije možete da koristite alat za procenu stila vožnje, aktivirate IVECO neprekidnu podršku i sa daljine pristupite dijagnostičkim podacima o vašem vozilu. Jednostavno.

UPRAVLJAJTE SVOJIM VOZNIM PARKOM BEZ MUKA
Možete iskoristiti prednosti Daily-ovog sveobuhvatnog rešenja za upravljanje voznim parkom ili da koristite sopstveni sistem, koji će besprekorno komunicirati sa Web API interfejsom vozila.