NOVI DAILY FURGON
POSTANITE PAMETNIJI.

Novi Iveco Daily furgon, sa novim adaptivnim i inteligentnim rešenjima, je vaš pravi pratilac na putu k poslovnom uspehu: nova AIR-PRO porodica otvara nove mogućnosti u industriji inovativnim pneumatskim oslanjanjem sa pametnim elektronskim kontrolama – koje se lako kontroliše pomoću komande u kabini – i obezbeđuje udobnu vožnju, zaštitu putnika i tereta i prilagodljivost svakom poslovanju.

Štaviše, novi Iveco Daily furgon, prvo lako privredno vozilo (LCV) sa sedalnim delom, naslonom za leđa i naslonom za glavu od memorijske pene, omogućava vam glasovnu interakciju sa svojim vozilom i najnaprednije sisteme povezivanja do sada, uz stalno rastuću lepezu visoko personalizovanih usluga precizno prilagođenih vašim zahtevima i načinu upotrebe vozila.

ČVRSTO VOZILO ZA NAJZAHTEVNIJE POSLOVE
s novim modelom Iveco Daily možete da obavljate najzahtevnije poslove brzo i efikasno, pri čemu ćete uštedeti vreme, povećati profitabilnost i biti u skladu sa standardima u oblasti životne sredine.

NAJBOLJE PERFORMANSE U KLASI ZA CEO ŽIVOT
možete da se oslonite na Daily da isporučuje najbolje performanse u klasi iz dana u dan, iz godine u godinu, svojim naprednim menjačem i visokoefikasnim motorom, efikasnom upotrebom goriva i niskim ukupnim troškovima vlasništva.

Lorem ipsum dolor sit amet, DO 6% UŠTEDE GORIVA
Motori novog Iveco Daily-a se ističu ekonomičnošću goriva: 2,3-litarski motor postiže uštede do 6% (WLTP ciklus) kroz povećanje pritiska od 25% (2000 bara) preko common rail sistema ubrizgavanja kako bi se poboljšala efikasnost sagorevanja, pri čemu novi čelični klipovi imaju poboljšani termomehanički otpor.

OPTIMIZOVANA PONUDA MOTORA
Do 6% uštede goriva na 2,3-litarskom motoru (WLTP ciklus), povećanje obrtnog momenta do 15% za zahtevnije primene i usaglašenost sa faktorom 1 – čime su premašeni zahtevi Euro 6 regulative.

OSNAŽITE SVOJU AMBICIJU
Sa širokim asortimanom motora novog Iveco Daily-a, birate performanse koje odgovaraju vašoj misiji: možete biti sigurni da ćete imati svu potrebnu snagu, vuču, nosivost i brzinu da obavite vaš zadatak efikasno – pri čemu ćete biti izuzetno zadovoljni usled niskih ukupnih troškova vlasništva. Potpuno redizajniran sistem naknadnog tretiranja izduvnih gasova sa dvostrukom SCR tehnologijom obezbeđuje širok dijapazon mogućnosti prethodnih modela kada je reč o broju, veličini i vrsti komponenata u vozilu. Navedeni sistem obezbeđuje potpunu usaglašenost Euro VI-E i Euro 6-D standarda sa faktorom usklađenosti 1 – što znači usaglašenost u realnim uslovima – čime je postignuta usklađenost sa budućim propisima u ovoj oblasti.