IVECO S-WAY VERZIJA SA POGONOM NA PRIRODNI GAS PRIRODNI NAČIN

IVECO S-WAY VERZIJA SA POGONOM NA GAS
U SKLADU SA PRIRODOM

IVECO S-WAY pokreće najnovija tehnologija iz oblasti prirodnog gasa na tržištu. Pruža izuzetno efikasne performanse, uz maksimalnu iskorišćenost svih postojećih prednosti ekološki najprihvatljivijeg goriva danas dostupnog na tržištu. Efikasnost bezkompromisa.
IVECO MAPA PUTA ZA DEKARBONIZACIJU
IVECO napreduje na putu ka dekarbonizaciji uvođenjem novih karakteristika proizvoda na verzijama sa pogonom na CNG i LNG koje dodatno smanjuju emisiju CO2 i poboljšavajuefikasnost goriva, čineć i IVECO S-WAY održivim prijateljem životne sredine i održivim liderom u oblasti dugolinijskog transporta.
EFIKASNA ODRŽIVOST ŽIVOTNE SREDINE
IVECO S-WAY sa pogonom na prirodni gas koristi sve prednosti ekološki najprihvatljivijeg goriva u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha stvaranjem manje količine čestica i manjekoličine NO2, a prilikom upotrebe biometana se isto tako ublažavaju klimatske promene smanjenjem CO 2 za 95%. Pored toga, doprinosi tišem okruženju sa samo 71 dB (A) na Piektestu za buku kada radi u tihom režimu – idealan za noć ne isporuke.

 

PREPOZNATLJIV I FUNKCIONALAN DIZAJN

Novi nivo aerodinamičkih performansi i stila

Potpuno nova kabina
Svaki detalj je pažljivo dizajniran kako bi se aerodinamična svojstva vozila iskoristila do maksimuma: svi prostori i šupljine su zatvoreni da bi se optimizovao protok vazduha iomogućilo značajno povećanje efikasnosti potrošnje goriva.
Ispod poklopca motora, nova ponuda motora i komponente podižu lestvicu učinka i efikasnosti goriva, dajuć i podsticaj vašoj poslovnoj produktivnosti.
 

LED farovi novog dizajna osigurać e vam svu potrebnu vidljivost. Senzor za sumrak na vetrobranu automatski uključuje oborena svetla u uslovima slabog osvetljenja. Funkcije kojepomažu pri skretanju i vožnji u krivinama poboljšavaju vidljivost.

Potpuno novi branikRedizajnirani branik nudi izbor plastičnih i hibridnih rešenja koja odgovaraju zahtevima vaše posebne misije. Branik iz više delova zaštitić e vas i vaše vozilo – i uštedeć e na troškovima popravke, jer samo trebate da zamenite ošteć eni deo.
Možete prilagoditi branik i bočne spojlere izborom kombinacija boja i materijala.

 

MOTORI VISOKE EFIKASNOSTI

Novo održivo vozilo

NATURALLY LONG-DISTANCE
IVECO S-WAY sa pogonom na prirodni gas je prvi kamion na prirodni gas, koji je posebno dizajniran za međunarodni dugolinijski transport sa izuzetnim dometom od 1600 km u LNG verziji. Ovo vozilo obezbeđuje prevoznicima konkurentsku prednost zelenog i isplativog rešenja sa najboljim ukupnim troškovima vlasništva u klasi. IVECO S-WAY CNG i LNG verzije imaju nove pametne pomoć ne uređaje, poput kompresora kvačila i pumpe upravljača sa promenjivim protokom. Ove karakteristike, u kombinacijisa zadnjom osovinom sledeć e generacije, sistemom automatske klimatizacije, funkcijom „eco mode“ i visokoefikasnim spojlerima A stuba, isporučuju dodatno smanjenje emisije CO2, čineć i vozilo IVECO S-WAY na gas najboljim prijateljem održivog razvoja.

PRIRODNO MOĆAN
IVECO S-WAY nudi širok izbor motora na prirodni gas koji obezbeđuju čist i tih rad motora koji odgovara svakoj primeni. Motor Cursor 9 dizajniran je za širok spektar aktivnosti: uključujući urbanu i regionalnu distribuciju, odvoz smeć a i građevinsku logistiku. Optimizovani stehiometrijski processagorevanja i težina motora zapremine 8.7 lit osiguravaju najefikasniju potrošnju goriva u svim uslovima. Motor Cursor 13, sa radnom zapreminom od 12.9 litara, svojim poboljšanim procesom sagorevanja i optimizovanom težinom pruža najefikasniju potrošnju goriva čak i tokom najdužihputovanja.

NAJDUŽI SERVISNI INTERVALI
Kada je reč o zameni ulja, intervali su produženi čak na 90’000 km, dok su specifične komponente Cursor 13 motora na prirodni gas modifikovane da bi se smanjili troškoviodržavanja.

JEDNOSTAVAN IZDUVNI SISTEM KOJI NE ZAHTEVA ODRŽAVANJE
Uzdužno postavljen, kompaktan i lagan trosmerni katalizator doprinosi usklađenosti sa najstrožim emisionim standardima uz obezbeđivanje niskog nivoa buke. Ovaj sistem nezahteva dodatke, filtere za čestice ili regeneraciju tokom parkiranja, tako da mu je potrebno malo održavanja. Njegova kompaktna veličina i instalacija unutar šasije ostavljaju dovoljnoprostora za već e rezervoare goriva i pomoć ne instalacije, kao što su rashladna grupa, kriogeni rezervoari ili kutija za skladištenje.