IVECO S-WAY NAVIKNITE SE NA SVOJ NOVI S-WAY NAČIN ŽIVOTA

IVECO S-WAY je savršen saputnik vozača, idealno poslovno rešenje za vlasnika voznog parka, te održivi prijatelj životne sredine.

Ovo vozilo podiže radni i životni doživljaj vozačima na novi nivo, sa kabinom dizajniranom u skladu s njihovim potrebama, pružajući prostrano i dobro uređeno okruženje bogato komfornim karakteristikama, naprednim funkcionalnostima i IVECO DRIVE PAL glasovnom podrškom.

Izuzetna efikasnost kada je reč o potrošnji goriva i ukupnim troškovima vlasništva, IVECO S-WAY isporučuje vlasniku voznog parka izvanrednu vrednost i produktivnost.

Uvođenjem novih karakteristika koje smanjuju emisiju CO2, ovo vozilo daje svoj doprinos dekarbonizaciji.

MOTORI VISOKE EFIKASNOSI

Novi lider kada je reč o efikasnosti goriva

NOVI LIDER U POGLEDU EFIKASNOSTI GORIVA
IVECO S-WAY podiže granice učinka i obezbeđuje do 3% efikasniju potrošnju goriva novom ponudom motora i novim funkcijama i uređajima za efikasnu potrošnju goriva.

Novi motori Cursor 13 sa 490 KS i 530 KS
Nova ponuda motora proširena je motorima Cursor 13 sa 490 KS i 530 KS i uključuje veliki izbor Euro VI dizel motora: 3 različite zapremine i snage u rasponu od 340 do 570 KS – potpuno kompatibilni sa biogorivima druge generacije HVO/XTL (EN 15940).

PONUDA KABINA

Prava kabina za svaki zadatak

IVECO S-WAY je razvijen sa snažnim fokusom na vozača, a nova kabina je redizajnirana i ojačana da bi se osigurao visok nivo bezbednosti.
Novi dizajn takođe obezbeđuje značajno poboljšanu direktnu vidljivost za vozača sa jednodelnim bočnim prozorima i retrovizorima. IVECO S-WAY asortiman kabina nudi više kabina koji se poklapa sa vašom misijom – AS kabina za spavanje, AT kabina za spavanje sa niskim ili krovom srednje visine i AD kratka kabina sa niskim krovom.

VRHUNSKI USLOVI ŽIVOTA I VOŽNJE

Kombinacija i funkcionalnosti udobnosti

Odmorite se, opustite i mirno spavajte.Simetrični raspored prostora za spavanje dizajniran je tako da možete da uživate u izuzetnom komforu noć nog odmora. Jednodelni donji krevet nudi izbor mekog ili tvrdog dušeka.

SAZNAJTE VIŠE