O nama | Ben - Kov - IVECO commercial vehicles and trucks

O KOMPANIJI

Kompanija Ben – Kov je porodična kompanija osnovana 2004. godine i od samog početka smo ekskluzivni distributeri i serviseri Iveco brenda na teritoriji Crne Gore. Kroz godine našeg poslovanja zahvaljujući stručnom i predanom timu brend Iveco je postao jedan od vodećih brendova komercijalnih vozila na teritoriji Crne Gore.

Naša kompanija trenutno raspolaže sa 2 moderno opremljena servisno prodajna centra od čega se nalazi jedan prostor na čak 2000m2 zatvorenog i 6000m2 otvorenog prostora, takođe svi naši servisno prodajni centri posjeduju opremu licenciranu od strane Iveco brenda.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Ben - Kov automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Ben - Kov + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!