Isporučena 4 nova tegljača IVECO S-WAY AT440S46 T/P | Ben - Kov - IVECO commercial vehicles and trucks

Isporučena 4 nova tegljača IVECO S-WAY AT440S46 T/P

Isporučena 4 nova tegljača IVECO S-WAY AT440S46 T/P, sa CURSOR 11 motorima , snage 338 KW i opremljeni automotizovanim HI TRONIX mjenjačima. Tegljači su isporučeni u kompletu sa poluprikolicama proizvođača SCHWARZMULLER model POWER – LINE CARGO sa rol ceradama.

Vozila su isporučena firmi KIPS d.o.o., jednoj od vodećih kompanija za trgovinu građevinskim materijalima, kao i robom koja je potrebna za opremanje svakog domaćinstva.

Isporučena 4 nova tegljača IVECO S-WAY AT440S46 T/P | Ben - Kov - IVECO commercial vehicles and trucks
SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Ben - Kov automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Ben - Kov + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!