Kompanija | Ben - Kov - IVECO commercial vehicles and trucks

​​Iveco spada u vodeće proizvođače komercijalnih vozila i furgona.

​“Transport je energija – obuhvata sve Iveco vrednosti

Transport je energija, energija je zarazna, energija stvara začarani krug u kom svako prima više i pruža više. Iveco ovaj princip primenjuje na sve svoje akcionare – od svojih klijenta, do zaposlenih, preko dobavljača i dilera.

Vrhunski učesnik u globalnom svetu transporta, Iveco je međunarodni lider u razvoju, proizvodnji, reklamiranju i servisiranju najrazličitijih modela lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila.

Pored toga, Iveco proizvodi i vozila za prevoz ljudi, kao i specijalizovana vozila za odbranu, civilnu zaštitu ili specijalne namene kao što su vatrogasna vozila. U ova vozila su uključene najsavremenije tehnologije, primenjene pri izradi različitih motora koji koriste dizel ili neka od alternativnih goriva. U alternativna goriva spadaju: prirodni gas (CNG), biogorivo, hibridne tehnologije i električni motori.

Pored širokog asortimana samih proizvoda, može se pronaći velika ponuda različitih finansijskih i postprodajnih usluga, kao i polovnih vozila.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Ben - Kov automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Ben - Kov + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!