Objekti i fabrike | Ben - Kov - IVECO commercial vehicles and trucks

​IVECO na svih 5 kontinenata ima svoje fabrike i razvojne centre.

​IVECO je prisutan na svih 5 kontinenata sa više 28.000 zaposlenih: 27 fabrika koje se nalaze u 16 zemalja širom sveta, proizvode vozila sa najsevremenijim tehnološkim rešenjima koja potiču iz 6 razvojinih centara.
Veoma rasprostranjena postprodajna mreža servisa garantuje našu podršku na bilo kom geografskom području gde se IVECO vozilo koristi.

Proizvodni pogoni

U njima se primenjuju najnaprednije tehnologije i proizvodne metode kako bi se dobili najkvalitetniji proizvodi i kako bi se obezbedilo da fabrike funkcionišu u uslovima koji odgovaraju zaposlenima. Upravo iz tih razloga, u svim fabrikama postoje sertifikati ISO 9001.

Centri za istraživanje i razvoj

Oni su rasprostranjeni po celom svetu, sa aspekta IVECO ulaganja u tehnologiju i proizvode, oni su najvažnije ta čke . Cilj ovakvih ulaganja je da se na tržištu neprestano nude sve bolja i bolja vozila, koja pružaju manje operativne troškove i visoke standarde po pitanju zaštite životne sredine – koja su, u velikom broju slučaja, za korak ispred važećih regulativa.

Marketinška i servisna mreža

IVECO poseduje globalnu prodajnu i servisnu strukturu koja se prostire na 5 kontinenata – preko 2.000 prodajnih objekata i preko 5.000 servisa. Sve se to oslanja na dobro organizovane, stručne partnere, koji svoje znanje i stručnost stavljaju na raspolaganje klijentima.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Ben - Kov automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Ben - Kov + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!